Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Barbados

Proprietate de vânzare în Barbados

Barbados este o insulă din Caraibe de Est și o națiune comună independentă. Bridgetown, capitala, este un port naval cu clădiri din epoca colonială, unde există și sinagoga Nidhe Israel, înființată în 1654. Pe insulă se găsesc și casele tipice de plantare din secolul al XVII-lea.

Perspectivele creșterii pieței în următoarele 12 luni sunt foarte mici și minime în acest an în 2018.

Două lucruri de luat în considerare ar fi valoarea leului britanic față de dolarul american și creșterea economică locală, care este cu mult sub 2%.

La începutul acestei luni, guvernatorul Băncii Centrale, Cleviston Haynes, a prezentat un raport mai puțin favorabil pentru primul trimestru al acestui an, menționând că economia a contractat cu 0,7%, așteptând o creștere de -0,25% și 0,25% anul acesta.

Cu o creștere improbabilă în 2018 și o depășire a ofertei excesive, prețul este fundamental pe noua piață. Acei vânzători cu proprietăți de vânzare în Barbados care se află pe piață pentru perioade lungi de timp ar fi bineveniți să marcheze prețurile de pe piață sau să se simtă confortabil pe termen lung.

Anul trecut sa înregistrat o scădere de 0,1% a volumului vânzărilor de proprietăți imobiliare de vânzare în Barbados, astfel încât Barbados a înregistrat cel mai mic volum de vânzări în 25 de ani.

Conform datelor, 50% din proprietățile vândute au fost cotate pe piață timp de 12 luni sau mai puțin, 72% timp de 24 de luni sau mai puțin și aproximativ 90% timp de 36 de luni sau mai puțin. Acest lucru este evident atunci când se ia în considerare volumul impresionant de inventar al proprietății de vânzare în Barbados, care a rămas pe piață de peste cinci ani și, în unele cazuri, timp de 10 ani sau mai mult.

Cu cantitatea considerabilă de inventar pe piață, probabil că a venit timpul ca vânzătorii să se reunească pentru a accepta universal că vechea piață a dispărut și că noua piață este aici să rămână, cel puțin pentru viitorul apropiat.

Piața imobiliară din Barbados rămâne slabă, în ciuda condițiilor economice îmbunătățite și a înregistrării sosirilor turistice. Prețurile proprietăților rezidențiale de vânzare în Barbados, în special pe piața high-end, sunt încă cu aproximativ 29% sub nivelurile maxime observate înainte de criza globală. Tranzacțiile sunt la minime istorice.

În faimoasa coastă de Vest, care îngrijește în primul rând străinii super-bogați, prețurile de pe malul mării au crescut cu 5% în 2018 față de anul precedent. Cu toate acestea, această cifră poate fi înșelătoare, având în vedere volumul extrem de scăzut al vânzărilor pe parcursul anului.

În general, nu există restricții privind proprietatea străină în Barbados, cu excepția unei formalități: nerezidenții trebuie să obțină permisiunea de la Banca Centrală din Barbados dacă doresc să achiziționeze proprietăți de vânzare în Barbados. Acest lucru este pro forma, dar nu o faceți va anula achiziția.

Piața imobiliară este foarte dependentă de cumpărătorii străini.

Barbados atrage mulți cumpărători de case străine. Proprietățile Sf. Iacob și Sf. Petru sunt apreciate de cumpărătorii britanici, în timp ce proprietățile din parohia Biserica Hristos din Coasta de Sud atrag americanii și canadienii

  •  
    Mutarea la Barbados. Expatriați și locuiți în Barbados

      Cu acest frumos soare și zilele de vară acum, am decis să încercăm să găsim o națiune unică, capabilă să ofere cititorilor noștri un vis, 365 de zile pe an. Astăzi, de fapt, ne-am mutat în zona micilor Antile, destinația multor tineri, dar și a pensionarilor, dornici să se bucure de anii post-m ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 6582

DE VÂNZARE Vilă, Barbados, St James, St James, Sunset Crest

7,060,108.51RON
DE VÂNZARE
Vilă

1200 m²
Această vilă cu trei dormitoare a fost modernizată și renovată în 2008 la un standard ridicat și este gata să fie ocupată. Dormitorul principal este d...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB